Δραστηριότητες Οργανισμού

Εκτυπώσιμη μορφή

Λειτουργία του Ο.ΜΕ.Δ. κατά τον μήνα Αύγουστο

Ο Ο.ΜΕ.Δ. θα λειτουργεί καθ’ όλον τον Αύγουστο, παρέχοντας υπηρεσίες Μεσολάβησης, Διαιτησίας και Συμφιλίωσης.

Οι αναδείξεις Μεσολαβητών & Διαιτητών για υποθέσεις που θα υποβληθούν στον Οργανισμό από Δευτέρα 7 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν μετά τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, πλην των υποθέσεων Δημοσίου Διαλόγου και άλλων εξαιρετικά επειγουσών περιπτώσεων, όπου η ανάδειξη θα πραγματοποιείται άμεσα.

Tags: 

Έκδοση βιβλίου Ο.ΜΕ.Δ. με τα πρακτικά του Συνεδρίου της Θεσσαλονίκης

Recent Trends of Collective Bargaining in Balkan & Southeastern European States

Ο ΟΜΕΔ εξέδωσε σε βιβλίο τις εισηγήσεις του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα τις “Σύγχρονες Τάσεις της Συλλογικής Διαπραγμάτευσης στα Βαλκάνια και την Ν.Α. Ευρώπη”, που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο 2022 με αφορμή την συμπλήρωση των 30 ετών λειτουργίας του Οργανισμού.

Ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής συνεργασίας ΟΜΕΔ – ILO με Τετραήμερο Σεμινάριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου, το τρίτο στάδιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας  μεταξύ του ΟΜΕΔ και του ITC - ILO.

Η εναρμόνιση του Ευρωπαϊκού Εργατικού Δικαίου στην Κυπριακή και στην Ελλαδική έννομη τάξη

Η Εταιρεία Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφαλίσεως (ΕΔΕΚΑ) και η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (ΠΛ) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

"Η εναρμόνιση του Ευρωπαϊκού Εργατικού Δικαίου στην Κυπριακή και στην Ελλαδική έννομη τάξη "

την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, ώρα 9.00-17.00, στο Αμφιθέατρο UNESCO, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ανακοίνωση για την περάτωση της διαδικασίας διαβούλευσης για τον καθορισμό Κατώτατου Μισθού, έτους 2023

Οι εργασίες της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον Κατώτατο Μισθό & το Κατώτατο Ημερομίσθιο για το έτος 2023, υπό την προεδρία του Προέδρου του Ο.ΜΕ.Δ. και Ομ. Καθηγητή Νομικής Αθηνών κ. Κώστα Παπαδημητρίου, και με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Υπουργών Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών, αντιστοίχως, μελών της επιτροπής κκ. Απόστολου Αγναντόπουλου και Μιχαήλ Αργυρού, ολοκληρώθηκαν με την αποστολή του Σχεδίου Πορίσματος της Διαβούλευσης του ΚΕΠΕ, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, προς τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών & Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Συμμετοχή του ΟΜΕΔ στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ILO, στο Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο στο Τορίνο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Μεσολαβητών και Διαιτητών του ΟΜΕΔ στο πενθήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Building effective labour dispute prevention and resolution systems, της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας - ILO - που έλαβε χώρα στο Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο, ITC-ILO - στο Τορίνο, την εβδομάδα 21-25 Νοεμβρίου 2022.

Οι Μεσολαβητές και Διαιτητές του Ο.ΜΕ.Δ. είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε επίκαιρα ζητήματα και βέλτιστες πρακτικές στα πεδία των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της επίλυσης συγκρούσεων στις εργασιακές σχέσεις.

Supporting the modernisation of labour inspection, mediation, conciliation and arbitration services in Greece

The European Commission and the ILO will assist the Greek authorities in restructuring the Labour Inspectorate and strengthening the effectiveness of the labour dispute prevention and resolution system of Greece following the 2021 legislation reform.

Λειτουργία του ΟΜΕΔ κατά τον μήνα Αύγουστο

Ο ΟΜΕΔ θα λειτουργεί καθ’όλον τον Αύγουστο, παρέχοντας υπηρεσίες Μεσολάβησης, Διαιτησίας και Συμφιλίωσης.

Οι αναδείξεις Μεσολαβητών & Διαιτητών για υποθέσεις που θα υποβληθούν στον Οργανισμό από 5 Αυγούστου έως 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, πλην εξαιρετικά επειγουσών περιπτώσεων, όπως οι Υποθέσεις Δημοσίου Διαλόγου, όπου η ανάδειξη θα πραγματοποιείται άμεσα.

Tags: 

Λειτουργία Γραφείου Ο.ΜΕ.Δ. Θεσσαλονίκης 1/8 έως 19/8/2022

Το γραφείο του Ο.ΜΕ.Δ. στη Θεσσαλονίκη από την Δευτέρα 1/8 έως την Παρασκευή 19/8 θα εξυπηρετείται από την Έδρα του Οργανισμού, στην Αθήνα. Για οποιαδήποτε επικοινωνία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 8814922 ή στο [email protected]

Tags: 

Λειτουργία Γραφείου Ο.ΜΕ.Δ. Θεσσαλονίκης 28/6 – 1/7

Το γραφείο του Ο.ΜΕ.Δ. στη Θεσσαλονίκη από την Τρίτη 28/6 έως την Παρασκευή 1/7 θα εξυπηρετείται από την Έδρα του Οργανισμού, στην Αθήνα. Για οποιαδήποτε επικοινωνία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 8814922 ή στο [email protected]

Tags: 

Σελίδες

Εγγραφή στο Δραστηριότητες Οργανισμού
Go to top