Δραστηριότητες Οργανισμού

Λειτουργία του ΟΜΕΔ κατά τον μήνα Αύγουστο

Ο ΟΜΕΔ θα λειτουργεί καθ’όλον τον Αύγουστο, παρέχοντας υπηρεσίες Μεσολάβησης, Διαιτησίας και Συμφιλίωσης.

Οι αναδείξεις Μεσολαβητών & Διαιτητών για υποθέσεις που θα υποβληθούν στον Οργανισμό από 5 Αυγούστου έως 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, πλην εξαιρετικά επειγουσών περιπτώσεων, όπως οι Υποθέσεις Δημοσίου Διαλόγου, όπου η ανάδειξη θα πραγματοποιείται άμεσα.

Tags: 

Λειτουργία Γραφείου Ο.ΜΕ.Δ. Θεσσαλονίκης 1/8 έως 19/8/2022

Το γραφείο του Ο.ΜΕ.Δ. στη Θεσσαλονίκη από την Δευτέρα 1/8 έως την Παρασκευή 19/8 θα εξυπηρετείται από την Έδρα του Οργανισμού, στην Αθήνα. Για οποιαδήποτε επικοινωνία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 8814922 ή στο [email protected]

Tags: 

Λειτουργία Γραφείου Ο.ΜΕ.Δ. Θεσσαλονίκης 28/6 – 1/7

Το γραφείο του Ο.ΜΕ.Δ. στη Θεσσαλονίκη από την Τρίτη 28/6 έως την Παρασκευή 1/7 θα εξυπηρετείται από την Έδρα του Οργανισμού, στην Αθήνα. Για οποιαδήποτε επικοινωνία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 8814922 ή στο [email protected]

Tags: 

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΕΚΑ στη Σύρο (livestreaming)

Ο Ο.ΜΕ.Δ. είναι χορηγός του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της  Εταιρείας Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφαλίσεως (ΕΔΕΚΑ), με θέμα «Η έννοια της εξάρτησης στις εργασιακές σχέσεις», που θα λάβει στη Σύρο, στις 4 Ιουνίου 2022, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Εργατικού Δικαίου της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ και το Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου.

Tags: 

Ανακοίνωση για την περάτωση της διαδικασίας Καθορισμού Κατώτατου Μισθού, έτους 2022

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως οι εργασίες της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον Κατώτατο Μισθό & το Κατώτατο Ημερομίσθιο για το έτος 2022, υπό την προεδρία του Ομ. Καθηγητή Νομικής Αθηνών & Προέδρου του Ο.ΜΕ.Δ., κ. Κώστα Παπαδημητρίου, και με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Υπουργών Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών, αντιστοίχως, μελών της επιτροπής κκ.

Διεθνές Συνέδριο Ο.ΜΕ.Δ. στη Θεσσαλονίκη

 

Ο Οργανισμός Μεσολάβησης & Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) & οι Νομικές Σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) & Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.),
με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών λειτουργίας του Ο.ΜΕ.Δ., διοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο, με θέμα

“Σύγχρονες τάσεις της Συλλογικής Διαπραγμάτευσης στα Βαλκάνια & στη Ν.Α. Ευρώπη”

το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη

Το συνέδριο θα αναμεταδοθεί διαδικτυακά μέσω zoom, με επιλογή ταυτόχρονης μετάφρασης στα ελληνικά, στον σύνδεσμο  qrco.de/omed30

zoom passcode, εφόσον ζητηθεί, 220312

 

Για περισσότερες Πληροφορίες ή Δηλώσεις δια ζώσης συμμετοχή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ανακοίνωση για τη Λειτουργία του ΟΜΕΔ Θεσσαλονίκης

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως από σήμερα 21 Φεβρουαρίου και για μερικές ημέρες μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, η επικοινωνία και οι λειτουργίες των γραφείων του Οργανισμού μας στη Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται από την έδρα του Οργανισμού, στην Αθήνα.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 8814922 ή μέσω email στο [email protected]

Tags: 

Ανακοίνωση για την έναρξη Διαδικασίας Καθορισμού του Κατώτατου Μισθού Έτους 2022

Χθες 27/1/2002  συνεκλήθη η Επιτροπή Διαβούλευσης  για τον Κατώτατο Μισθό, υπό την Προεδρία του ομ. καθηγητή Νομικής Αθηνών και Προέδρου του Ο.ΜΕ.Δ., κ. Κώστα Παπαδημητρίου, αποστέλλοντας προσκλήσεις στους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς για μελέτη και υποβολή, εκ μέρους τους, των σχετικών εκθέσεων .

Η  διαδικασία διαλόγου για τον κατώτατο μισθό του έτους 2022 προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 15 Απριλίου 2022, όπως ο νόμος ορίζει.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Οργανισμός Μεσολάβησης & Διαιτησίας ενδέχεται να λειτουργήσει εξ αποστάσεως, κατά τη διάρκεια της εξελισσόμενης κακοκαιρίας.

Για οτιδήποτε έκτακτο μπορείτε να μας αποστείλετε στο [email protected]

Ανακοίνωση ανανέωσης Ειδικών Σωμάτων Μεσολάβησης και Διαιτησίας και πρόσληψης νέων Μεσολαβητών και Διαιτητών

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως η διαδικασία αξιολόγησης  και επιλογής των υποψηφίων Μεσολαβητών & Διαιτητών, προς ανανέωση των αντίστοιχων Ειδικών Σωμάτων έχει ολοκληρωθεί.

Κατόπιν της θετικής αξιολόγησής τους, ανανεώθηκε η θητεία  για τα έτη 2022 – 2024   έντεκα (11) Μεσολαβητών και έξι (6) Διαιτητών, ενώ τοποθετήθηκαν στο Σώμα Διαιτητών και δύο (2) Μεσολαβητές.

Σελίδες

Εγγραφή στο Δραστηριότητες Οργανισμού
Go to top